Uitkijken naar het Gymgala 2016!

Hier zijn we weer met hét gymspektakel van het jaar! Speciaal voor jullie brengen we opnieuw dé gymsterren naar de Lotto Arena in Antwerpen! Kom op 10 of 11 december naar het G.Y.M.G.A.L.A. en laat je verrassen door tal van internationale acts, ’s werelds beste gymnasten en toppers van eigen bodem!


Nieuws

Allerlaatste tickets Gymgala nu beschikbaar!

Woensdag 30 nov 2016

Het Gymgala komt nu wel héél dicht bij. In amper een goede week is het eindeljik zover!

Welke special acts mogen jullie verwachten op het Gymgala?

Dinsdag 29 nov 2016

Binnen 11 dagen is het eindelijk zover! De wervelende show waar iedereen vol ongeduld op zit te wachten. De voorbije weken kondigden we de vele nationale en internationale sterren aan. Maar wat met de special acts .... ?

Betoverende groepsoefeningen op het Gymgala!

Vrijdag 25 nov 2016

Het Gymgala komt nu wel heel dicht bij! Binnen amper 2 weken schitteren al je idolen in de Lotto Arena. Het aftellen kan officieel beginnen!

Ritmiek groep Azerbeidzjan reist af naar Antwerpen!

Dinsdag 22 nov 2016

Geen Gymgala zonder Ritmiek! Glitterpakjes, opzwepende muziekjes en elegante gymnasten die turnen op een moeilijke choreografie. Dat is wat we mogen verwachten van de meisjes van Azerbeidzjan.

Aanstormend talent Kilian & Robin turnen op het Gymgala!

Vrijdag 18 nov 2016

Dit jaar worden de Acrofans verwend door heel wat talent! Naast ons meisjes paar Noémie en Lore en het heren vier uit Israël, kondigen we nu ook het heren paar Kilian Goffaux (Sportac Deinze) en Robin Casse (VGL Niel) aan. Deze twee jongens hebben hun eerste jaar topsport achter de rug en zijn helemaal klaar om voor eigen publiek te schitteren.

Spektakel op de tumbling verzekerd met deze toppers!

Dinsdag 15 nov 2016

Tumblingfans worden elk jaar verwend met spectaculaire reeksen op het Gymgala. Ook dit jaar is dat niet anders. Speciaal voor jullie halen we op 10 en 11 december de wereldtop naar België.

Onze Olympiërs Nina Derwael en Dennis Goossens op het Gymgala 2016!

Vrijdag 11 nov 2016

Iedereen supporterde ongetwijfeld in augustus keihard mee voor de Belgische gymnasten in Rio. Team BELGYM liet zich dan ook van zijn beste kant zien! Rune Hermans, Senna Deriks, Laura Waem, Nina Derwael, Gaelle Mys en Dennis Goossens turnden stuk voor stuk mooie oefeningen. We zijn dan ook zeer verheugd dat we enkelen onder hen aan het werk zullen zien op het Gymgala!

Heren vier Israël present op het Gymgala 2016!

Dinsdag 8 nov 2016

Het Gymgala komt steeds dichterbij. Naast onze Belgische acroteams van wereldklasse, zijn we verheugd dit internationaal heren vier uit Israël aan te kondigen. Deze heren zorgen gegarandeerd voor spektakel!

G-gymmers opnieuw van de partij op het Gymgala!

Maandag 7 nov 2016

Net zoals vorig jaar zijn ook de G-gymmers opnieuw aanwezig op het Gymgala om het beste van zichzelf te geven.

Springtalent van eigen bodem vervoegt de cast op het Gymgala!

Dinsdag 1 nov 2016

Er zijn reeds heel wat internationale sterren die hun deelname aan het Gymgala bevestigden. Maar ook in België beschikken we over heel wat turntalent. Zowel in de discipline Tumbling als de discipline Trampoline zijn er enkele toppers die niet mogen ontbreken!

Voor het eerst tumblingtalent uit Denemarken op het Gymgala!

Dinsdag 25 okt 2016

Gymnasten van overal ter wereld zakken op 10 en 11 december af naar het Gymgala om het beste van zichzelf te geven. Traditioneel is tumbling één van de spektakelnummers tijdens de show.

Beleef het Gymgala in stijl!

Vrijdag 21 okt 2016

Beleef je het Gymgala graag met dat tikkeltje meer? Op zoek naar een ideaal moment om het jaar af te sluiten samen met uw genodigden? Dan is de VIP-Formule op zaterdag 10 december beslist de moeite waard!

Nog meer Olympisch talent uit Nederland op het Gymgala!

Dinsdag 18 okt 2016

Het meisjesteam van Nederland barst van het talent! Wij zijn dan ook verheugd dat na Sanne Wevers ook Eythora Thorsdottir haar deelname aan het Gymgala bevestigde!

Werk jij mee achter de schermen van het Gymgala?

Vrijdag 14 okt 2016

Naast onze enthousiaste trouwe equipe van vrijwilligers zijn we steeds op zoek naar nieuwe enthousiaste helpende handen. Wil je het Gymgala achter de schermen meemaken, dit is je kans!

Wereldtop Acro aanwezig op het Gymgala 2016!

Dinsdag 11 okt 2016

Noémie Lammertyn & Lore Vanden Berghe (Sportac Deinze) vormen samen reeds enkele jaren een meisjespaar. Beide gymnasten trainen al enkele jaren op hoog niveau in het topsportcentrum te Gent. Ze zijn voor de tweede maal op rij te gast op het Gymgala.

Inschrijven nieuwsbrief


Show zaterdag 2015

Show zondag 2015#gymgala2016

Twitter wordt geladen